Over mij

Wij zijn Bengels Kids Fashion.
Maar wie is Bengels Kids Fashion?

De oorsprong van Bengels ligt in 2016, echter niet onder de naam zoals die nu is maar als Kreaniek. Kreaniek was een uit de hand gelopen hobby van Veronique Goessens-Heymans. Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een echte kleding zaak.

“In de beginfase bestaat mijn creativiteit alleen uit een aantal haakwerken en een paar babyartikelen, zoals omslagdoeken en spuugdoekjes. De “verkoop” gaat meestal via een kleine kennissenkring, Facebook en/of marktplaats op basis van opdrachten. De positieve reacties en het maken van eigen producten geeft mij zo’n warm en goed gevoel, dat ik besluit om peuter- en kleuterkleding te maken. Om mijn nieuwe producten te promoten/verkopen, ben ik in 2017 gestart met een stand op een aantal braderiëen/jaarmarkten.” Aldus Veronique.

Door de steeds toenemende vraag en de eeuwige droom van een eigen winkel is in 2019 de stap genomen om een eigen winkel te openen, helaas is het niet mogelijk om deze geheel te vullen met zelfgemaakte kleding. Hierdoor hebben we een zelfgemaakte babycollectie, en confectie kleding voor de grotere maten. De collectie zal wekelijks aangevuld worden met de laatste kindermode, in de maten 50 t/m 170. Door het snelle verloop van de collectie hangt er altijd wel iets leuks tussen voor je kids. Wat onze kleding kenmerkt is de hoge kwaliteit voor een normale prijs. Deze hoge kwaliteit kunnen we waarborgen door de korte banden met onze leveranciers, waarbij wij ook wekelijks langsgaan om inkopen te doen.

Kom dus snel eens langs!